DONEREN

100 procent van de donaties gaan naar ‘Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis’, niets zal worden gebruikt voor mijn reis. De reis en alles wat hierbij komt kijken betaal ik, op mogelijke sponsoren na, volledig uit eigen zak. Met een donatie help je niet alleen het ziekenhuis, maar je krijgt er ook wat voor terug, al bij een donatie van 5 euro. Kijk hieronder bij elk van de bedragen voor meer informatie. Daarnaast wordt onder alle donateurs iemand geloot die een Japans 3-gangen-diner zal krijgen, persoonlijk door mij klaargemaakt wanneer ik terug ben van de reis. Na je keuze voor een bedrag kun je ook besluiten volledig anoniem te doneren.

Bij een donatie van 5 euro kun jij je vraag insturen voor mij. Deze vragen zullen verzameld worden en zoveel mogelijk worden beantwoord tijdens de ‘Vraag en Antwoord’-video’s gedurende de reis. Het zou ook zomaar kunnen dat je vraag beantwoord wordt door een Japanner! Al hoeft hij geen bepaald onderwerp te hebben en mag dus over alles gaan; de fietstocht, Japan of over wat voor tandpasta ik gebruik.

Bij een donatie van 10 euro kun jij je favoriete nummer of album insturen voor ‘on the road’. Iedereen heeft zijn of haar ‘go-to’ muziek wanneer je reist met de fiets, auto, trein, tuk-tuk of zweefvliegtuig. Dit is jouw moment om hem te delen. Aangezien ik 42 dagen lang op een zadel doorbreng, ga ik veel muziek nodig hebben en wie weet komt jouw nummer wel terug in een van de video’s! Ook mag jij je vraag insturen voor de ‘Vraag en Antwoord’-video’s

Bij een donatie van 20 euro krijg jij een digitale downloadlink voor het officiële ‘Mischa door Japan’-Soundtrack album. Momenteel wordt er prachtige muziek gecomponeerd door Anne Groen en Andy Bouderij. Geheid worden deze tracks iconisch na alle video’s die online komen tijdens de reis. Wanneer je luistert naar deze muziek onderweg op de fiets, krijg je het gevoel alsof je jezelf bevindt in het land van de rijzende zon. Ook mag jij je vraag voor de ‘Vraag en Antwoord’-video’s en je favoriete nummer of album voor ‘on the road’ insturen.

Bij een donatie van 50 euro neem ik voor jou persoonlijk een geluksmuntje mee uit Japan. Dit souvenir zal samen met mij heel Japan zijn doorgereisd om uiteindelijk te belanden in jouw handen. Disclaimer: ik ben niet verantwoordelijk voor een mogelijke zweetgeur aan het muntje en restitutie is niet mogelijk. Verder zal jouw naam in elke video pronken gedurende de aftiteling. Ook krijg je een digitale downloadlink van het ‘Mischa door Japan’-album en mag jij je vraag voor de ‘Vraag en Antwoord’-video’s en je favoriete nummer of album voor ‘on the road’ insturen.

Bij een donatie van 100+ euro krijg jij van mij een persoonlijke videoboodschap opgestuurd vanuit Japan. Wellicht bedank ik jou terwijl ik mijn mond met sushi volprop of gedurende een worsteling met een van de wilde beren die langs mijn tent liep. Dit zal dan natuurlijk betekenen dat ik win, anders zal de beer de boodschap inspreken. Verder krijg jij een Japans geluksmuntje en zal jouw naam in elke video pronken gedurende de aftiteling. Ook krijg je een digitale downloadlink van het ‘Mischa door Japan’-album en mag jij je vraag voor de ‘Vraag en Antwoord’-video’s en je favoriete nummer of album voor ‘on the road’ insturen.